maanantai 15. joulukuuta 2014

Huoneen sisustusta

Viikonloppuna otin operaatiokseni huoneen uudelleen järjestämisen. Tarkalleen ottaen seinieni. Otin vanhat julisteet ja kollaasit pois ja laitoin ne kansioon. Sitten levitin lattialleni läjän valmiiksi leikattuja papereita ja lehtiä ja aloin tekemään uusia. Sain yhden uuden kollaasin valmiiksi ja löysin vielä muotilehdestä kuusi nättiä kuvaa, jotka laitoin seinälleni :)


En huomannut näpätä kuvaa siinä vaiheessa prosessia, kun lattia oli täynnä paperia, mutta tässä on sentään jtn mielikuvaa lattiaani hallinneesa paperimerestä :)

Tälläisen pelkistetyn modernin runon omaisen kollaasin sain tehtyä. Tykkänä tehdä pelkistettyjä ja selkeälinjaisia kollaaseja joissa on se jokin tietty juttu, johon kiinittää huomionsa. Olen ennenkin tehnyt kollaaseja ja olen jo aiemmassa blogimerkinnässäni selittänyt tarkemmin kollaasien tekemisen filosofiani.


Yllä vielä kuva kollaasistani seinälläni, jonka molemmille puolille sommittelin kaksi kuvaa.


Kuva muotilehdestä poimimistani kuvista. Ne sopivat hyvin seinälleni.

Yli jääneet tekstit laitoin sinitarralla suureksi kollaasiksi seinälleni. Ajattelin, että voin napsia siitä valmiita tekstinpätkiä uusiin kollaaseihin helposti, kun ne ovat näppärästi esillä kokoajan ja muistuttavat minua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti